سوءهاضمه و مشکلات گوارشی بخشی از عوارض عمل اسلیو معده است.
عمل جراحی اسلیو معده چیست؟ عمل اسلیو معده، یک جراحی چاقی است که با کوچک کردن معده، به کاهش وزن قابل ملاحظه کمک میکند. در این روش، حدود ۸۰ درصد از معده برداشته شده و تنها بخشی از آن به شکل یک لوله باریک باقی میماند.
پس از اتمام عمل اسلیو معده، بیمار معمولاً باید حدود ۲ تا ۳ روز در بیمارستان تحت مراقبتهای لازم قرار بگیرد تا وضعیت او از نظر بهبود و عوارض احتمالی بررسی شود.
به ویژه آنکه این جراحی، غیر قابل بازگشت است و فرد ممکن است بعد از عمل پشیمان شود. بهتر است برای کاهش وزن و جلوگیری از استپ وزنی، از یک رژیم لاغری استاندارد و اصولی پیروی کنید تا سلامتتان تضمین شود.
یکی از ویژگیهای عمل اسلیو معده آن است که بیمار مدتی پس از عمل همه غذاها را میخورد اما در دیگر عملهای تهاجمی کاهش وزن فرد مجبور است برخی از گروههای غذایی را محدود کند.
هر عمل جراحی با خطرات خاص خود همراه است، اما در مورد جراحی اسلیو معده، پیشرفت علم پزشکی و استفاده از روشهای نوین این check here خطرات را به حداقل رسانده است.
عمل اسلیو معده، میتواند تغییرات زیادی در زندگی شما ایجاد کند و بر سلامت روان شما نیز تأثیر بگذارد. در صورت احساس افسردگی، اضطراب یا سایر مشکلات روحی، به روانشناس یا مشاور مراجعه کنید.
قبل از تصمیمگیری برای انجام عمل اسلیو معده، مهم است که با یک جراح اسلیو باتجربه و واجد شرایط مشورت کنید و تمام خطرات و مزایا را به دقت بسنجید؛ همچنین باید متعهد به ایجاد تغییرات قابلتوجه در رژیم غذایی و شیوه زندگی خود باشید تا وزن خود را حفظ کنید و از عوارض جانبی جلوگیری کنید.
برای بررسی دقیقتر عمل بای پس و اسلیو میتوانید این صفحه را مطالعه کنید.
جراحی اسلیو معده میتواند به کاهش وزن قابلتوجهی منجر شود، اما مانند هر عمل دیگری، ممکن است عوارض جانبی خاصی داشته باشد که به دو دسته کلی تقسیم میشوند:
از نوشیدن نوشابههای گازدار و الکل خودداری کنید. این نوشابهها میتوانند باعث نفخ شکم و ناراحتی گوارشی شوند.
بعد از عمل اسلیو معده، بدن شما برای جذب مواد مغذی به روش جدیدی نیاز به زمان دارد. به همین دلیل، مصرف مکملهای خاص میتواند به اطمینان از دریافت ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدنتان کمک کند. مکملهای رایج بعد از اسلیو معده عبارتاند از:
ممکن است برای تسریع در بیهوشی بیمار، متخصص بیهوشی از ایشان بخواهد صحبت کند که معمولا این گفتوگو در رابطه با معرفی بیمار خواهد بود.
مراقبت از زخم؛ بیمار باید به طور مرتب زخمهای خود را تمیز و پانسمان کند.